Hoe gaan we te werk?

Om tot een goed grafisch ontwerp te komen doorlopen we, samen met jou, enkele stappen. Het is belangrijk om jouw vraag en verhaal correct te begrijpen om het uiteindelijke ontwerp hierop af te stemmen. Met een uitgebreide kennismaking en enkele correctieronden houden we jou sterk betrokken bij het grafisch proces. We houden van een open communicatie en doelgericht overleg. Samen komen we tot het beste resultaat en het mooiste grafisch werk.  

Grafisch ontwerp in 8 stappen

 • Kennismaking

  In een eerste gesprek stellen we vooral vele vragen. Wat heb je nodig? Wie is je doelpubliek? Welke waarden wil je uitstralen?

  Met jouw informatie krijgen we een duidelijk beeld wat het eindproduct moeten worden. We werken een gedetailleerd prijsvoorsteluit.

 • Concept

  Na de goedkeuring van de offerte wordt de basis gelegd van het ontwerp. Met moodboards en schetsen wordt de stijl bepaald die later moet uitgroeien tot het definitieve eindresultaat. In deze fase worden verschillende voorontwerpen gemaakt, afhankelijk van het voorstel in de offerte.

 • Eerste overleg

  In een overlegmoment presenteren we de ontwerpen. Samen nemen we de tijd om alles te bekijken, te vergelijken en uiteindelijk te kiezen. We gaan verder aan de slag met jouw gekozen concept en stijl.

 • Ontwerp

  Het voorontwerp krijgt zijn definitieve vorm. Voor drukwerk en websites werken we met dummyteksten en voorlopig beeldmateriaal. Voor logo’s, beelden voor social media en belettering worden variaties uitgewerkt van het voorontwerp.

 • Correctieronde

  Het ontwerp heeft vorm gekregen. In dit tweede overleg komen de details aan bod. Met jouw feedback kunnen we werken naar een afgewerkt product. Dit is de fase waar teksten en beelden moeten aangeleverd worden indien nodig.

   

 • Oplevering

  Het werk is klaar, we leveren de nodige bestanden aan. Logo’s krijg je in verschillende bestandformaten met uitleg over wanneer je welk bestand moet gebruiken. De profielfoto op facebook of je logo op een spandoek zijn twee totaal verschillende toepassingen.

   

 • Praktische uitvoering

  Eénmaal je ontwerp klaar is, moet het gedrukt, gepubliceerd of geprogrammeerd worden. Wil je graag dat dit voor jou geregeld wordt? Geen probleem. In ons ruime netwerk weten we de meest geschikte partners te vinden.

   

 • Service na verkoop

  Voor we je product opleveren, houden we een grondige kwaliteitscontrole. Heb je na de levering toch nog een vraag? We horen graag je feedback. Moest je een probleem ondervinden, zoeken we uiteraard naar een gepaste oplossing.  

   

Uw vaste partner voor uw grafisch werk

Heb je een bedrijf met een eigen marketing-afdeling maar geen grafisch ontwerper? Een vaste partner is dan de ideale ondersteuning. Een samenwerking op lange termijn biedt vele voordelen: je huisstijl wordt steeds uniform geïntegreerd, je stijl wordt consequent gebruikt en er is een open communicatie onderling. Met weinig woorden begrijp ik wat je nodig hebt. Dit is een topservice aan een lage kost.  

Op zoek naar een grafisch talent? 
 

“Julie voelt goed aan wat de klant wil en dit is een enorm voordeel. Onze samenwerking is efficiënt: woorden worden omgezet in daden en Julie neemt ook initiatief.De service is goed en indien er een probleem zich stelt, wordt er aan het project gewerkt tot er een oplossing is gevonden. Het resultaat voldoet steeds aan mijn verwachtingen en overstijgt deze soms.”

Griet Verhoeven
Ontwerpster Enolah Collection

"Wanneer ik iemand zocht voor het ontwerp van het logo van onze praktijk heb ik dan ook niet getwijfeld om opnieuw met jou in zee te gaan. Je luisterde echt goed naar ons ideën, onze wensen en voorkeuren en je wist deze dan perfect op papier te zetten. Je liet ons kiezen uit verschillende voorstellen, wat we een belangrijk pluspunt vonden. Zo konden we het logo kiezen dat het meeste bij 'onze stijl' hoorde. Je service en opvolging waren uitstekend. Voor ons was dit een uitstekend geslaagde samenwerking en we gaan zeker nog beroep op je doen!"

 

Bruyninckx Liesbet

"Op aanbevelen van kennissen ging ik met zuly.be in zee, dat ze dichtbij gevestigd is, is een pluspunt. Het resultaat van mijn logo, huisstijl en website voldoen meer dan aan mijn verwachtingen: Julie geeft advies over hoe ze de dingen zou aanpakken of hoe ze iets niet zou doen. Bovendien kan je haar bij het minste probleem onmiddelijk bereiken."

Nicky Van Dyck
Schoonheidsspecialiste

"Ik ben zeer tevreden over de website die je voor mijn zaak hebt gemaakt. Deze is zeer professioneel en helemaal volgens dat ik in mijn hoofd had opgemaakt. Onze samenwerking is zeer goed en ik vond het zeer tof dat je mij ook de nodige instructies wou geven zodat ikzelf  nodige aanpassingen kan doen. Moest er zich een propleempje voordoen dan kan ik ook altijd op je rekenen om me verder te helpen. Zeer gedreven in jouw werk en zeker een aanrader!"

Els Tielemans
Beautysalon Piccobello

Mijn opdracht was redelijk specifiek en ik vreesde dat ik bij een gewone drukkerij niet het gewenste resultaat ging hebben. Het resultaat voldoet niet alleen aan mijn verwachtingen maar ook aan die van ong. 80 techniekers. Ik zocht een one-stop solution: probleem aanbrengen, vragen beantwoorden en klaar. Doelgericht en effectief en met een aantal bijkomende suggesties die je kennis en kunde tonen en het eindresultaat beter maakten. Voor herhaling vatbaar.

Sam De Rycke
Service Operations Manager SBB

"Wij gingen met Julie in zee omdat het leuk is om met mensen uit de omgeving samen te werken. Elk voorstel was super knap en de service en opvolging van ons project was perfect! De samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar!"

Kim Vervloessem
Cockheyt Biopools

Heb je ook een project dat grafisch uitgevoerd moet worden? 

Vul hier je email of gsm-nummer en naam en ik contacteer jou om te luisteren naar je vraag.

Aarschotsesteenweg 73
3130 Betekom

zuly.be is een grafische ontwerp studio voor zowel online als offline werk. We vertalen je identiteit op een creatieve manier naar logo, huisstijl en drukwerk. Daarnaast zorgen we voor een weldoordacht webdesign en maken we knappe posts voor je social media.

Contact
Julie Magnini
0485 69 50 77

BTW BE 0895.419.074