Belettering en signalisatie

Corporate identity gaat verder dan een logo, drukwerk of een website. Er zijn nog vele andere elementen die deel uitmaken van je bedrijfscommunicatie. Denk aan indoor en outdoor signalisatie, inkleding van een winkel of beursstand, bestickering van het wagenpark, werfborden en nog zoveel meer. Naast het ontwerp is ook de uitvoering heel belangrijk. Want een goed imago wordt ook bepaald door het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Daarom werken we samen met professionele leveranciers die degelijke producten maken. En voor elke toepassing weten we het meest geschikte materiaal te kiezen.  

Outdoor signalisatie

Er is een grote variëteit van buitentoepassingen mogelijk zoals gevelreclame, raambestickering, lichtbakken etc. We maken ontwerpen die opvallend en toch stijlvol zijn. 

Indoor reclame

De integratie van je huisstijl in je gebouw, winkel of beursstand creëert een vertrouwde sfeer. We ontwerpen visuals voor reclamepanelen, roll-up banners, (span)doeken, bestickering… 

Alle soorten stickers

Stickers zetten, bij wijze van spreken, een stempel op allerlei materialen. En de keuze van stickers is eindeloos: papier, vinyl, op rol, contourgesneden… Noem het en we maken het. 

Zie je door de bomen het bos niet meer?  

Voor signalisatie en belettering zijn er oneindig veel mogelijkheden. Om hier een goede keuze te maken, vraag je best professionele hulp. We maken je wegwijs in de verschillende materialen en hun toepassingen en helpen je bij de realisatie van je project. 
 

[:swvar:text:217:]

Ruime kennis

Door de jarenlange ervaring is onze productkennis zeer uitgebreid. Daarom biedt zuly.be het best geschikte materiaal voor je ontwerp. 

Vrijblijvend advies

Heb je een praktische vraag of twijfel je bij de uitvoering van je project? zuly.be geeft je advies op maat voor jouw realisatie. 

Eén aanspreekpunt

Van ontwerp tot plaatsing, alles verloopt via één contactpersoon. Zo blijft alles overzichtelijk, voorkom je misverstanden en bespaar je tijd.  

Persoonlijke service

Niets zo gemakkelijk als samenwerken met een persoon die jou begrijpt en jouw wensen kent. Je hoeft je geen zorgen te maken, wij helpen je graag.  

Enkele realisaties 

Belettering Turf Café

Contourgesneden vinylstickers binnen en buiten, gecombineerd met zandstraalfolie.

Belettering Turf Café Binnen

Contourgesneden Vinylsticker gecombineerd met gezandstraalde folie. Geluidswerende panelen met geprinte doek tegen de muur.

Paneel Dakprofiel Moens
Paneel Oh My Dog! Boutique
Rollup Oh My Dog! Boutique
Stickers Harry Vets

Stickers op rol

Belettering Tones.be

Contourgesneden vinystickers 

Belettering Ramen

Belettering van ramen Demerburg Betekom met vinyl kleefletters

Ontwerp en realisatie van een reclamepaneel voor OpenVLD Lubbeek

Fotoshoot, opmaak en realisatie van een reclamepaneel voor OpenVLD Lubbeek

Aarschotsesteenweg 73
3130 Betekom

zuly.be is een grafische ontwerp studio voor zowel online als offline werk. We vertalen je identiteit op een creatieve manier naar logo, huisstijl en drukwerk. Daarnaast zorgen we voor een weldoordacht webdesign en maken we knappe posts voor je social media.

Contact
Julie Magnini
0485 69 50 77

BTW BE 0895.419.074