Logo en Huisstijl

Als één beeld meer zegt dan 1000 woorden, kan je maar beter zorgen dat dat ene beeld jouw verhaal heel goed vertelt. Het beeld of het logo is je merk en je merk is je logo, kortom huisstijl is de visualisatie van jouw bedrijf. Daarom zijn herkenning en identiteit de sleutelwoorden in het ontwerp. Start je een onderneming en heb je een beeldmerk nodig of wil je jouw merk rebranden? Wij werken samen met jou naar het ultieme ontwerp. We houden van tijdloos design, eenvoud en een passend kleurenpallet en een uitstraling die in lijn ligt met jouw product of dienst.  

FDL Technics bv

Combinatie van visuele elementen en typografie

Filip is gespecialiseerd in de engineering van verwarming, ventilatie en airconditioning van grote, complexe bedrijfsinstallaties. Hij kwam bij ons met de vraag voor een duidelijk logo waarin al deze elementen zichtbaar waren, alsook om te werken met de herkenbare rode en blauwe kleuren. Het typografische deel van het ontwerp geeft de robustheid weer van de installaties, de druppel vormen verzachten dit. Door deze combinatie komt er beweging in het logo. In de volledige huisstijl werden deze zelfde elementen gebruikt.

Schoonheidsinstituut Nicky

Carte blanche een rebranding

Na 10 jaar vond Nicky dat het tijd was om te rebranden. Tijdens ons eerste gesprek werd besloten om te werken met strakke vormen, zwart en goud. Het goud komt mooi tot zijn recht in de naamkaartjes: ze zijn afgewerkt met opdikkende goudfolie. Ook in de belettering van de ramen van het instituut komt het goud terug.

De strakke stijl werd ook aangehouden in het ontwerp van de website. Nicky werkt zonder online reservatiesysteem om een persoonlijke band met haar klanten te behouden. Ze kan de volledige inhoud van haar website zelf aanpassen.

Turf Café Begijnendijk

Totaal concept

Ronny en Rita kwamen bij ons aankloppen voor het ontwerp van hun logo. Dat er een verwijzing naar het "turf steken" van vroeger moest inzitten was hun enige vereiste. Na het uitwerken van het logo, namen we de volledige huisstijl onder handen. Het werd een totaalpakket: logo, menukaart, cadeaubon, vormgesneden reclamepaneel, belettering van de ramen en deuren, ontwerp van originele geluidswerende wanden in het café, kleuradvies...

De opening werd aangekondigd op originele uitnodigingen gedrukt op bierviltjes, deze werden zeer goed onthaalt en trokken de nodige aandacht in de brievenbussen. 

Voor Turf Café verzorgen wij ook de sociale media: ter plaatse maken we foto's voor de evenementen en promoties, ontwerpen de nodige visuals, zetten evenementen op, publicere en volgen alles op. Zo hoeven de zaakvoerders zich hierover geen zorgen maken.

Ruim 15 jaar ervaring

Doorheen de jaren bouwden we een ruime ervaring op. Vertrouw op onze know-how zodat jij je kan focussen op jouw onderneming. 

1 aanspreekpunt

Van idee naar ontwerp naar drukklaar bestand naar drukwerk: het hele traject staat zuly.be jou bij met raad en daad. Geen vraag is te gek, we maken er graag werk van. 

Veel ontwerpstijlen

Zuly.be heeft niet 1 stijl want we werken in de stijl van de klant. Daarom willen we je beter leren kennen. We luisteren graag naar jouw verhaal. 

Portfolio Logo & Huisstijl
Bedrijfsdrukwerk FDL
Doorschrijfformulieren met nummering en afscheurstrook.
Opmaak en drukwerk van een brief
Enolah Drukwerk Kledinglabels
Jes Vastgoed Flyer
Opmaak en drukwerk
Logo OpenUp
Huisstijl Studio Lazuli
Voor de 10de verjaardag van Studio Lazuli kreeg ik carte blanche voor een rebranding. Samen met Eva kozen we voor een volledige remake: een nieuw logo met rosé gouden foliedruk, bijhorende stickers, cadeaubons en afsprakenkaartjes.
Afsprakenkaartjes Schoonheidsinstituut Demaere

Bedrukte naamkaartjes met klassieke goudfolie druk

Haute Waffle

We ontwierpen een logo en ronde naamkaartjes voor Haute Waffle.

"Wij gingen met Julie in zee omdat het leuk is om met mensen uit de omgeving samen te werken. Elk voorstel was super knap en de service en opvolging van ons project was perfect! De samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar!"

Kim Vervloessem
Cockheyt Biopools

"Op aanbevelen van kennissen ging ik met zuly.be in zee, dat ze dichtbij gevestigd is, is een pluspunt. Het resultaat van mijn logo, huisstijl en website voldoen meer dan aan mijn verwachtingen: Julie geeft advies over hoe ze de dingen zou aanpakken of hoe ze iets niet zou doen. Bovendien kan je haar bij het minste probleem onmiddelijk bereiken."

Nicky Van Dyck
Schoonheidsspecialiste

Mijn opdracht was redelijk specifiek en ik vreesde dat ik bij een gewone drukkerij niet het gewenste resultaat ging hebben. Het resultaat voldoet niet alleen aan mijn verwachtingen maar ook aan die van ong. 80 techniekers. Ik zocht een one-stop solution: probleem aanbrengen, vragen beantwoorden en klaar. Doelgericht en effectief en met een aantal bijkomende suggesties die je kennis en kunde tonen en het eindresultaat beter maakten. Voor herhaling vatbaar.

Sam De Rycke
Service Operations Manager SBB

"Ik ben zeer tevreden over de website die je voor mijn zaak hebt gemaakt. Deze is zeer professioneel en helemaal volgens dat ik in mijn hoofd had opgemaakt. Onze samenwerking is zeer goed en ik vond het zeer tof dat je mij ook de nodige instructies wou geven zodat ikzelf  nodige aanpassingen kan doen. Moest er zich een propleempje voordoen dan kan ik ook altijd op je rekenen om me verder te helpen. Zeer gedreven in jouw werk en zeker een aanrader!"

Els Tielemans
Beautysalon Piccobello

“Julie voelt goed aan wat de klant wil en dit is een enorm voordeel. Onze samenwerking is efficiënt: woorden worden omgezet in daden en Julie neemt ook initiatief.De service is goed en indien er een probleem zich stelt, wordt er aan het project gewerkt tot er een oplossing is gevonden. Het resultaat voldoet steeds aan mijn verwachtingen en overstijgt deze soms.”

Griet Verhoeven
Ontwerpster Enolah Collection

"Wanneer ik iemand zocht voor het ontwerp van het logo van onze praktijk heb ik dan ook niet getwijfeld om opnieuw met jou in zee te gaan. Je luisterde echt goed naar ons ideën, onze wensen en voorkeuren en je wist deze dan perfect op papier te zetten. Je liet ons kiezen uit verschillende voorstellen, wat we een belangrijk pluspunt vonden. Zo konden we het logo kiezen dat het meeste bij 'onze stijl' hoorde. Je service en opvolging waren uitstekend. Voor ons was dit een uitstekend geslaagde samenwerking en we gaan zeker nog beroep op je doen!"

 

Bruyninckx Liesbet
Aarschotsesteenweg 73
3130 Betekom

zuly.be is een grafische ontwerp studio voor zowel online als offline werk. We vertalen je identiteit op een creatieve manier naar logo, huisstijl en drukwerk. Daarnaast zorgen we voor een weldoordacht webdesign en maken we knappe posts voor je social media.

Contact
Julie Magnini
0485 69 50 77

BTW BE 0895.419.074