Webdesign

De evolutie van de digitale oplossingen kende de laatste jaren een enorme versnelling. Elk bedrijf is op één of andere manier aanwezig op het internet. Het is nu de kunst om makkelijk vindbaar te zijn en om je te onderscheiden van je concurrent. We ontwerpen uw website met een professionele look, een gebruiksvriendelijke structuur en sterke content. Wil je je website zelf up-to-date houden? Geen probleem, met het handige CMS (content management system) kan je eenvoudig pagina’s, teksten en foto’s toevoegen. We blijven steeds beschikbaar voor support. 

Onze services voor webdesign: 

  • Doeltreffend en mobielvriendelijk design
  • Eenvoudig CMS
  • SEO-proof
  • SSL certificaat 
  • Continue updates

Copywriting voor jouw website

Een eigen bedrijf runnen. Daar komt heel wat bij te kijken. Het zelf schrijven van de teksten voor je nieuwe website is dan niet altijd een prioriteit. Je hebt er geen tijd voor of je loopt vast. Het gevolg? Je website project blijft in de kast liggen of loopt vertraging op.

Wij werken samen met een copywriter die hiervoor een oplossing biedt. Hannie zorgt dat jouw woorden uit haar pen rollen.  

Meer informatie over copywriting voor je website lees je hier.

Transport Petra

Overzichtelijk en eenvoudig in beheer

Transport Petra NV is een familiebedrijf waar je terecht kan voor stortklaar beton, diverse materialen kan afhalen of laten leveren en betonmixers kan huren. Dankzij onze ervaring en expertise voorzien we jou van kwalitatieve producten en een betrouwbare service. Zij hadden nood aan een overzichtelijke website waar hun aanpak en manier van werken goed naar voren kwam.

Uitvoering: Fotoshoot met professionele fotograaf, copywriting, webdesign, menustructuur, contentbeheer: beeld en copywriting, optimalisatie voor zoekmachines, CMS en opleiding.

Wil je ook een professionele website? Wil je ook gevonden worden op het internet? Wil je zelf de touwtjes in handen houden? 

Vul hier je email of gsm-nummer en naam en ik contacteer jou om te luisteren naar je vraag.

PMS Tenuto Tienen

Moderne en makkelijk beheersbare website

PMS Tenuto, dé muziekwinkel van Tienen en omstreken had nood aan een nieuwe website. De lay-out van de website is heel eenvoudig en het CMS maakt het gemakkelijk om de inhoud zelf aan te passen.  

Uitvoering: Webdesign, optimalisatie voor zoekmachines, CMS en opleiding.

Studio Lazuli

Gebruiksgemak in alle facetten

Voor de website van Evy Tossyn stond gebruiksvriendelijkheid hoog op de prioriteitenlijst, zowel voor de bezoeker als voor haarzelf. Zuly maakte het ontwerp, Eva zorgde voor de content. Een korte opleiding over het systeem was voldoende voor haar om zelf aan de slag te gaan.  

Uitvoering:Webdesign in lijn met de rebranding van de huisstijl, menustructuur, optimalisatie voor zoekmachines, CMS en opleiding.

Handig in eigen beheer

Met het toegankelijke CMS vul je zelf de website in met foto’s en teksten van jouw keuze. Een korte opleiding volstaat om zelf aan de slag te gaan. 

Mobile-first

De nieuwe websites zijn zichtbaar op elk type toestel. Wij maken een design dat altijd duidelijk is, of je nu een smartphone, tablet of laptop in handen hebt.  

In lijn met je huisstijl

Je website is je online visite-kaartje. Daarom is het belangrijk dat het ontwerp in lijn ligt met je huisstijl. We nemen het kleurenpallet, de typografie en de stijl over. 

Vaste prijs, geen verrassing

Op basis van je wensen en je noden maken we een sluitend prijsvoorstel. De gedetailleerde offerte is duidelijk en heeft geen kleine lettertjes. What you see is what you get. 

Ontdek meer websites
Transport Petra NV

Website, eenvoudig beheersbaar in het CMS systeem

SAFE

Website voor lokale politieke partij SAFE van Begijnendijk-Betekom

Website Studio Lazuli
AT Belettering
Juweliers Leys

Een eenvoudige website met makkelijk CMS systeem

De Bruyn website
Website PMS Tenuto

Website, eenvoudig beheersbaar in het CMS systeem

Website Beautysalon Piccobello
Aarschotsesteenweg 73
3130 Betekom

zuly.be is een grafische ontwerp studio voor zowel online als offline werk. We vertalen je identiteit op een creatieve manier naar logo, huisstijl en drukwerk. Daarnaast zorgen we voor een weldoordacht webdesign en maken we knappe posts voor je social media.

Contact
Julie Magnini
0485 69 50 77

BTW BE 0895.419.074