Copywriting

Een eigen bedrijf runnen. Daar komt heel wat bij te kijken. Het zelf schrijven van de teksten voor je nieuwe website is dan niet altijd een prioriteit. Je hebt er geen tijd voor of je loopt vast. Het gevolg? Je website project blijft in de kast liggen of loopt vertraging op.

Wij werken samen met een copywriter die hiervoor een oplossing biedt. Hannie zorgt dat jouw woorden uit haar pen rollen.  
 

Samenwerken met een copywriter in 5 stappen

 • Vragenlijst

   Je vult online een gepersonaliseerde vragenlijst in. Zo informeer je (in korte fragmenten) de copywriter over wat jij belangrijk vindt.

 • Online gesprek

  Je hebt een (online) gesprek met Hannie, de copywriter waarin jullie de vragenlijst bespreken. Zo kunnen jouw woorden uit haar pen rollen!

 • Uitschrijven van de teksten

  De copywriter gaat aan slag en schrijft op basis van jullie kennismaking en een SEO-analyse de teksten. Ze bezorgt je een eerste versie op het afgesproken moment.

 • Feedback

   Jij geeft je ongezouten mening op de teksten waarna de copywriter er opnieuw mee aan de slag gaat.

   

 • Oplevering

  Julie, de grafisch ontwerper van zuly.be voert alles in op het ontwerp van je website. Je hebt uiteraard steeds de mogelijkheid achteraf de tekst te wijzigen.

   

Ben je overtuigd en wil je graag je website en bijhorende teksten onder handen nemen? Hannie en Julie helpen je graag verder!

Vul hier je email of gsm-nummer en naam en Julie contacteert jou om te luisteren naar je vraag.

zuly.be op instagram

Aarschotsesteenweg 73
3130 Betekom

zuly.be is een grafische ontwerp studio voor zowel online als offline werk. We vertalen je identiteit op een creatieve manier naar logo, huisstijl en drukwerk. Daarnaast zorgen we voor een weldoordacht webdesign en maken we knappe posts voor je social media.

Contact
Julie Magnini
0485 69 50 77

BTW BE 0895.419.074